Dygtige og engagerede lærere søges

Dygtige og engagerede lærere til professionelt fællesskab på Dyssegårdsskolen
Vi har to faste stillinger og et barselsvikariat med ansættelse fra 1.8.2018 ledige. Vi søger dygtige og engagerede lærere, som skal have linjefag og gerne undervisningserfaring i fagene:
Dansk, tysk, biologi og geografi i udskolingen
Dansk, idræt og engelsk i indskolingen

På Dyssegårdsskolen betyder fællesskab, faglighed, engagement og ansvarlighed noget helt specielt, og i dagligdagen vil du møde dygtige og kompetente lærere og pædagoger, som indgår i et tæt samarbejde om børnenes læring.

Gentofte kommune har fokus på Synlig Læring. På Dyssegårdsskolen har vi et særligt fokus på løbende læringssamtaler og egne læringsmål for den enkelte elev.
Vi forventer af dig
• At du indgår aktivt i teamsamarbejde
• At du har en positiv, åben og anerkendende tilgang til børn og voksne
• At du har lyst til at udvikle din undervisning i tæt samarbejde med kolleger og ledelse
• At du er interesseret i og nysgerrig over for din omverden
Vi kan tilbyde
• Et stærkt socialt fællesskab/gode kolleger
• Et læringsmiljø, hvor høj faglighed prioriteres
• En mentorordning for nye medarbejdere
• Plads til nye tiltag og ideer
• Gode fysiske rammer - både inde og ude

På skolen er der faste arbejdsmøder to gange om ugen. Udover disse to ugentlige mødedage planlægger vi vores arbejdstid i forhold til gensidig tillid og fleksibilitet, hvilket også giver mulighed for at forberede sig hjemme.

Yderligere oplysninger indhentes på skolens kontor på tlf. 39985550. Du er også velkommen til at besøge os på http://www.dyssegaardsskolen.dk.

Løn og ansættelse følger gældende overenskomst. I Gentofte Kommune er der en generel politik om, at der på børne- og ungeområdet skal indhentes straffeattest og børneattest.
Ansættelsessamtaler forventes afholdt d. 28. maj 2018.
Dyssegårdsskolen er en velfungerende afdelingsopdelt skole i rivende udvikling, hvor fællesskabet bliver prioriteret højt. I et tæt samarbejde og med nøgleord som motivation, engagement og læring ønsker vi at udfordre alle vore børn og unge maksimalt, så de bliver så dygtige, de kan. Skolen er 3-sporet med ca. 725 elever og ca. 75 lærere og pædagoger, vi ligger tæt på Dyssegård Station.

14-05-2018 MIEE