Engageret lærer til Dyssegårdsskolen

Til fastansættelse pr. 1/3 2018 eller snarest derefter søger vi en engageret og dygtig lærer, med linjefag og gerne undervisningserfaring, som kan undervise i fagene:

• Dansk, engelsk og evt. billedkunst i indskolingen

På Dyssegårdsskolen betyder fællesskab, faglighed, engagement og ansvarlighed noget helt specielt, og i dagligdagen vil du møde dygtige og kompetente lærere og pædagoger, som indgår i et tæt samarbejde om børnenes læring.

Med udgangspunkt i skolereformen har vi i disse skoleår særligt fokus på Synlig Læring med løbende læringssamtaler og tydelige læringsmål for den enkelte elev. Det er en fordel, hvis du kender til Synlig Læring.

På skolen er der faste arbejdsmøder to gange om ugen. Udover disse to ugentlige mødedage planlægger vi vores arbejdstid i forhold til gensidig tillid og fleksibilitet, hvilket også giver mulighed for at forberede sig hjemme.

Vi forventer af dig

•At du indgår aktivt i teamsamarbejde

•At du har en positiv, åben og en anerkendende tilgang til børn og voksne

•At du har lyst til at udvikle din undervisning i tæt samarbejde med kollegaer og ledelse

•At du er interesseret i og nysgerrig over for din omverden

Vi kan tilbyde

•Et stærkt socialt fællesskab/gode kollegaer

•Et læringsmiljø, hvor høj faglighed prioriteres

•En mentorordning for nye medarbejdere

•Plads til nye tiltag og ideer

•Gode fysiske rammer – både inde og ude

•Nybygget natur-teknik hus i løbet af dette skoleår

Yderligere oplysninger indhentes på skolens kontor på tlf. 39985550. Du er også velkommen til at besøge os på www.dyssegaardsskolen.dk.

Løn og ansættelse følger gældende overenskomst. I Gentofte Kommune er der en generel politik om, at der på børne- og ungeområdet skal indhentes straffeattest og børneattest.

Ansættelsessamtaler afholdes i uge 6.

Dyssegårdsskolen er en velfungerende afdelingsopdelt skole i rivende udvikling, hvor fællesskabet bliver prioriteret højt. I et tæt samarbejde og med nøgleord som motivation, engagement og læring ønsker vi at udfordre alle vore børn og unge maksimalt, så de bliver så dygtige, de kan.

Skolen er 3-sporet med ca. 720 elever og ca. 75 lærere og pædagoger, vi ligger tæt på Dyssegård Station.

Har du spørgsmål vedrørende stillingen så kontakt venligst
Maj-Britt Overbye
Michel Couraud Møller